Encara que no t’ho creguis alguns aliments et fan ser més ximple. Diversos estudis confirmen que hi ha aliments que ens fan menys intel · ligents. Aquí tens 7 que no li faran cap bé al teu cervell.
SUCRE
Et fa engreixar, i no es el millor per a les
teves dents, el que no pensàvem és que
també t'ajuda a ser més ximple.
Els sucres naturals que ens trobem a les
fruites , si els consumim en una proporció adequada, no són nocius. Segons un
estudi de la Universitat de Califòrnia ( UCLA ) , l'autèntic problema és el
xarop de blat de moro d'alta fructosa , producte que s'utilitza en multitud de
refrescs a la pastisseria industrial.
Així que menjar-se uns quants caramels quan
has de fer servir el teu cap potser no sigui una bona idea, ja que disminuirà
la capacitat del teu cervell per aprendre i recordar informació .
SAL
Coneixíem que afectava el ritme cardíac i la
pressió arterial però resulta que tampoc li va bé a la teva intel · ligència. Científics
canadencs van revelar que les dietes altes en sal estaven estretament
relacionades amb una disminució més ràpida de les habilitats cognitives en
persones d'edat avançada.
FAST FOOD
Són molt nocives per al nostre cos. Produeixen
augment de pes , colesterol ... i també pèrdua de memòria. Els aliments rics en
greixos redueixen els nivells d'una substància química natural del cervell que
és crucial per a l'aprenentatge , així que si vols tenir una bona salut són els
primers aliments que has d'evitar.
TOFU
Consumir molt tofu no beneficia la nostra
intel · ligència. Una investigació de la Universitat de Loughborough i Oxford
van realitzar un estudi amb 700 participants entre les edats de 52 i 98 . Els
resultats mostren que els que consumien una gran quantitat de formatge de soja
estaven en major risc de pèrdua de la memòria.
‘FRITANGA’
Com li diu ma mare. Les aletes de pollastre o
el peix fregit estan maltractant als
nostres cervells. Un estudi recent ha confirmat que les persones que menjaven
molts aliments fregits tenien menys volum cerebral . I amb un cervell més petit
, pitjor memòria i menys atenció.
ALCOHOL
Una persona que beu grans quantitats durant un
llarg període de temps pot tenir dèficit de memòria que persisteix molt temps
després de recuperar la sobrietat.
ALIMENTS PROCESATS
Ens els trobem per tot arreu, estem envoltats
per ells . Els aliments processats contenen un còctel mortal d'ingredients
nocius com conservants , colorants , additius i sabors artificials que, entre
altres coses , poden afectar la nostra funció cerebral.
No comments:
Post a Comment