7 Aliments que et fan ser ximple

Encara que no t’ho creguis alguns aliments et fan ser més ximple. Diversos estudis confirmen que hi ha aliments que ens fan menys intel · ligents. Aquí tens 7 que no li faran cap bé al teu cervell.

SUCRE

Et fa engreixar, i no es el millor per a les teves dents,  el que no pensàvem és que també t'ajuda a ser més ximple.

Els sucres naturals que ens trobem a les fruites , si els consumim en una proporció adequada, no són nocius. Segons un estudi de la Universitat de Califòrnia ( UCLA ) , l'autèntic problema és el xarop de blat de moro d'alta fructosa , producte que s'utilitza en multitud de refrescs a la pastisseria industrial.

Així que menjar-se uns quants caramels quan has de fer servir el teu cap potser no sigui una bona idea, ja que disminuirà la capacitat del teu cervell per aprendre i recordar informació .

SAL

Coneixíem que afectava el ritme cardíac i la pressió arterial però resulta que tampoc li va bé a la teva intel · ligència. Científics canadencs van revelar que les dietes altes en sal estaven estretament relacionades amb una disminució més ràpida de les habilitats cognitives en persones d'edat avançada.

FAST FOOD

Són molt nocives per al nostre cos. Produeixen augment de pes , colesterol ... i també pèrdua de memòria. Els aliments rics en greixos redueixen els nivells d'una substància química natural del cervell que és crucial per a l'aprenentatge , així que si vols tenir una bona salut són els primers aliments que has d'evitar.

TOFU

Consumir molt tofu no beneficia la nostra intel · ligència. Una investigació de la Universitat de Loughborough i Oxford van realitzar un estudi amb 700 participants entre les edats de 52 i 98 . Els resultats mostren que els que consumien una gran quantitat de formatge de soja estaven en major risc de pèrdua de la memòria.

‘FRITANGA’

Com li diu ma mare. Les aletes de pollastre o el peix fregit  estan maltractant als nostres cervells. Un estudi recent ha confirmat que les persones que menjaven molts aliments fregits tenien menys volum cerebral . I amb un cervell més petit , pitjor memòria i menys atenció.

ALCOHOL

Una persona que beu grans quantitats durant un llarg període de temps pot tenir dèficit de memòria que persisteix molt temps després de recuperar la sobrietat.

ALIMENTS PROCESATS

Ens els trobem per tot arreu, estem envoltats per ells . Els aliments processats contenen un còctel mortal d'ingredients nocius com conservants , colorants , additius i sabors artificials que, entre altres coses , poden afectar la nostra funció cerebral.

No comments:

Post a Comment